lördag 20 februari 2010

OS Vancouver 2010

VILKA MEDALJÖRER - VILKET LAG - VILKET LOPP - VILKA KILLAR



Vilka killar snacka om att köra som ett lag, helt fantastiskt, bra skidor, bra service. Här körde dem för kung och fosterland, snacka om cykeltaktik, här plöjde dem ner hela motståndet, det var helt suveränt att dem "knäckte" Norge.
Hellner guld, Ohlsson brons, Södergren bromsande tia i mål med en segergest som om han vunnit med bästa norrman efter sig, vilken glädje att få se Richardsson gå i mål och få se när han får beskedet om resultatet, guld och brons till Sverige man kan tro att det är en stafettseger, fantastiskt lagarbete, det är en lagseger.

HÄRLIGT SVERIGE

2 kommentarer:

  1. I dessa tider finns det ju nästan ett överflöd av intressant sport, problemet är att det finns alldeles för lite tid att titta på allt. Detta ger ett visst mått av OS-stress…

    Välkommen till Dreaming in Mono, ett universum där kärleken för sporten är i centrum och där du kan slappna av och vara dig själv. Dreaming in Mono är en berättelse i 7 delar som kretsar kring nordbornas kärlek för vintersport och hur vi trots våra olikheter kan enas genom ett gemensamt mål.

    http://www.dreaminginmono.com/article/take-an-olympic-break

    SvaraRadera