måndag 14 december 2009

Taktegel

Idag börjar det grävas eller jag menar entreprenören plöjer ner slangen för jordvärmen, 850 meter ska ner, samtidigt som detta sker lägger Lekeryds Byggvaror taktegel på garaget, här händer det grejor, är himla sugen på att åka upp....ska bara göra en massa saker först, kan åka tidigast imorgon eftermiddag,men det känns som jag får sikta in mig på helgen, ska på utvecklingssamtal med Filippa, har skrivit slutprov i matten (hela boken) det var ju inte den bästa dagen att göra det på när man arbetat natt, var dock enda tillfället att göra det på. Imorgon är det tenta i Rättskunskap, nu kör vi hårt innan jul...

2 kommentarer:

  1. Tack för er kommentar om spotar. Hur tänkte ni när ni satte spotarna i badrummet. Ska de slå på väggarna eller golven?

    SvaraRadera
  2. Den erfarenheten vi har av spotlights i vårt nuvarande hus är att dem inte lyser upp där man vill, även om man kan vinkla dem lite grann, det går väl ann där man man inte behöver riktat ljus, i badrummet har vi nu valt att ha lampor över speglarna för att få bra ljus och spotlights i taket.
    //Ulrika

    SvaraRadera