söndag 22 november 2009

Vatten













Fredrik med Christoffer och Rasmus









Nu har vi borrat efter vatten, vilken fantastisk rikedom att ha eget vatten det känns lite speciellt, efter alla år med kommunens vatten. Vattnet kom efter 42 meters borrande men vi borrade sammanlagt 76 meter, det var en underbar känsla att se när det blev fuktigare och fuktigare och när vattnet blev klarare och klarare. Mängden av vatten var mycket tillfredsställande en och en halv kubik i timmen, det är bra säger dem som kan.

Livets dryck

2 kommentarer:

  1. Var det kommunens vatten där ni bodde förut eller hade ni deras vatten till samma hus som ni bygger på nu? Roligt att ni tycker det är trevligt att vara "själv försörjande" tycker själv att vattnet smakr lite för mycket järn o det är alltid trist när vittvätt blir lite missfärgat men det smakar iaf inte klor.

    SvaraRadera
  2. Hej, vi har kommunalt vatten där vi bor nu, vilket är jättebra men som du säger det är rätt kul känsla med eget vatten, hoppas dock att tvätten kommer att förbli vit, men man vet aldrig...vi ska lämna in ett vattenprov till kommunen när det blir dags för hela indragningen i huset.

    SvaraRadera