fredag 29 oktober 2010

Trädgårdsstatus

Grus och matjord!

Grus och matjord ligger utlagd, järnen ligger och väntar på att komma på plats, stenplattor ska på plats vid entréerna, ska försöka få dem på plats i helgen min F och hans kompis från Dalarna ska jobba med det. Hoppas jag kan ge er lite bilder efter helgen.

Ha en bra fredag och helg

söndag 24 oktober 2010

Tv-bänk på plats och sofforna under bearbetning

Äntligen har mannen gjort det sista på tv-bänken, nu får jag fixa resten själv, jag gillar inte att såga med stora maskiner, men nu är täckskivorna på plats och skåpen hänger på rätt ställe på väggen. Men vilken fantastisk match det är samtidigt som skåpen kommer på plats, 3-4 DIF-Elfsborg, sju mål än så länge riktigt kul.




Här ser ni mitt lilla projekt, som drar ut på tiden, men nu kommer jag att få hjälp i veckan av mor och far, snälla mor kommer på tisdag och far kommer och går som han bara gör, genast går det mycket lättare med den vetskapen, dem här två treorna är ett riktigt fint arbete om jag jämför med mina Mio oxfordsoffor, man får vad man betalar för.



lördag 16 oktober 2010

Orkidé till Stina

Här kommer vårt senaste ex av denna fantastiska blomma, som vi har fått av goa Malin med familj, det är ett riktigt praktexemplar.
Kramen och ha en bra helg alla

 

002

 

001

fredag 15 oktober 2010

Skavda fönster bågar och underliga spröjs

Skavda bågar och underliga spröjs

001

Inga spröjs levererade, men dem var med på order och följesedel…


Inga spröjs levererade, men dem var med på order och följesedel…

002

Reklamationer är gjorda…….undra om det tar lika lång tid som det tog för att få spröjsen levererade…

Kolla vilket måndagsexemplar vi har fått

004

Äntligen....HV



Oj vad vi har väntat på en denna trepoängare den satt gott, men väldigt långt inne. SSK var heta framför Andreas, pucken låg fri flera gånger och varje gång trodde jag att det var kört, men det ska ju vara en Andreas i mål för HV i Södertälje, sist HV tog en trepoängare här var det Andreas som vaktade kassen.