tisdag 24 augusti 2010

Svarta halldörrar och en vy av köket

Köket är nästan färdigt, ska bli kul att börja klä väggarna nu när man börjar vilja vara inne, vi har dock inte bestämt om kaminen ska stå vid det lilla bordet, vi har dock förberett anslutningen till den platsen, men nu kan vi inte bestämma oss för om det ska vara en svart eller en rostfri kamin, nu försvarar jag mig med att det blir skitigt och luktar när man eldar, blir det inte lite sotigt också....




Dörrarna i hallen är nästan klara, ska bara få en sista strykning, dem är lite för blanka.



måndag 23 augusti 2010

Friggebod och altanbygge

Sommarens stora hit hemma hos oss har varit detta goda rosé, kan varmt rekommenderas, härligt smak av av färska jordgubbar, Fresita, hur läskande som helst.



Alexander och Fredrik förbereder för gjutning av plattan för friggeboden.



lördag 21 augusti 2010

Altan

Ja, då har vi kommit igång med trädgård och altanbygge, vi ska gjuta en platta till huset istället för trädäck, kantelement, cellplast och armeringen är på plats, den gjutna plattan ska poleras, så den blir blank och fin, som ni ser är det längesedan jag var här, har haft fullt upp med flytt och nytt arbete, allt på en och samma gång.
Altanen börjar ta form, trädgården går det inte lika fort med, den har dock fått lite fyll men den ska få ett par hundra kubik meter matjord också när väder och tid tillåter.
Ska se om det kan hinnas med lite bilder nu i helgen, har fått låna dator av svärmor, tack snälla;).